Home Mode Vriendschapsringen: symbool van een speciale vriendschap

Vriendschapsringen: symbool van een speciale vriendschap

0
Vriendschapsringen: symbool van een speciale vriendschap

Vriendschapsringen

Vriendschapsringen zijn een symbolisatie om de vriendschap tussen jou en je goeie vriend(in) of liefde te benadrukken. Het staat voor een speciale band die je met jouw vriend/vriendin hebt of een ander speciaal persoon. Om een vriendschapsring te geven, geeft ook aan hoeveel diegene voor jou betekend.

Een vriendschapsring staat als symbool van loyaliteit, monogamie en beloftes.

Relatiering als vriendschapsringen

Een vriendschapsring kan dan ook staan als een relatiering. Dit is de voorloper van een verlovingsring. Want ook zonder een verlovings- of trouwring kunnen jij en je geliefde jullie liefde benadrukken door een relatie-of vriendschapsring. Zo staan jij en je geliefde toch in verbintenis zonder dat jullie al gelijk verloofd of getrouwd moeten zijn.

Maar zorg er dan ook voor wanneer u de relatiering geeft, dat het niet lijkt op een huwelijksaanzoek. Dit zal uw partner teleurstellen als het niet zo is, of uw partner zou denken dat het te vroeg is en er niet klaar voor is (als jullie niet zo lang met elkaar gaan).

Vriendschapsringen graveren

Om de ring persoonlijker te maken, is het ook mogelijk om de ringen beide te graveren. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een speciale dag of belangrijke datum erin laten graveren, zoals de dag dat jullie relatie begon.

Een gegraveerde vriendschapsring staat voor klasse, duurzaamheid en kwaliteit. Het staat ervoor dat jullie je waarde hechten aan vriendschapsringen omdat ze elkaar verbinden en daardoor ook jouw vriend/vriendin of geliefde.

Maar het laat ook andere uit jullie omgeving zien dat jullie staan voor verbintenis door de vriendschapsringen.

Vriendschapsring als cadeau geven

Laat je beste vriend/vriendin of geliefde verrassen door een relatie- of vriendschapsring op jullie jubileum of verjaardag. Dit unieke geschenk zal beide voor jou en de persoon waarmee je de vriendschapsringen mee deelt speciaal zijn.

Het geven van deze geschenk is een natuurlijk wel een volgende stap in je relatie met je vriend(in) of beste vriend(in). Denk er dan is bij na om het te geven op een goed moment op een bijzondere plek. Bijvoorbeeld op de plek waaraan jullie je aan hechten.

Het kiezen van de vriendschapsringen

De vriendschapsringen kunnen los als in een setje gekocht worden.  Deze zijn te koop in allerlei verschillende soorten modellen. Kies uit welke jij (of jullie) het mooist vinden! Zorg er dan wel voor dat je de juiste maat weten van de persoon aan wie je het geschenk wilt geven!

De relatie- of vriendschapsringen worden gemaakt van zilver, goud, staal, titanium of een combinatie van de metalen. Probeer dan uit te vinden waar de voorkeur voor ligt in een van deze metalen van je beste vriend/vriendin of partner.

Of je nou voor een eenvoudig model kiest of een ring met iets meer detail. Er zijn oneindig veel soorten vriendschapsringen waar jij of jullie twee uit kunnen kiezen.