Home Over ons

Over ons

Wij zijn Girlz-online.nl

Girlz-online.nl is het echte blogplatform voor alle vrouwen. De verhalen op deze website staan vol met waardevolle tips, tricks en fun facts. Kortom: voor ieder wat wils. Wij hebben een team van bloggers intern werken en een netwerk aan gastbloggers die ons voorzien van de content die onze blog toont. Dit zijn stuk voor stuk gepassioneerde bloggers die dan ook alleen over de onderwerpen schrijven die henzelf interesseert.

 

Wat maakt een blog waardevol?

Wanneer is een blog nou waardevol en wanneer nou niet? Dat is natuurlijk erg subjectief. Jij hebt hier andere criteria voor dan bijvoorbeeld je buurvrouw. En daarnaast natuurlijk ook andere interesses. Omdat wij een netwerk van gepassioneerde bloggers onder onze hoede hebben, kunnen wij over vele onderwerpen “waardevolle” blogs maken. Als jij graag sport, lees jij natuurlijk liever een blog over sporten, die geschreven is door iemand die ook graag sport. Als iemand die nooit sport deze blog zou schrijven, dan bestaat er een kans dat de blog door jouw al snel als minder waardevol wordt beschouwd. Hierom schrijven onze bloggers enkel over onderwerpen waar zij ervaring mee hebben of hun interesseert.

 

De dames van nu

De blogs zijn gemaakt door de dames van nu, voor de dames van nu. Ook wel de “girlz online” genoemd. Hedendaagse problemen worden bespreekbaar gemaakt en hoe de dame van nu zichzelf positioneert in de hedendaagse maatschappij wordt ook op een subtiele en stijlvolle manier aangekaart. Toch blijft het motto van Girlz-online.nl: voor ieder wat wils, dus mannen, geen paniek. Ook voor de mannen van nu is er genoeg leesvoer om meer te weten te komen over hoe vrouwen in elkaar zitten. De bloggers die onze content schrijven zijn ook in verschillende fases van het leven. Zo schrijft de ene over hoe je om moet gaan met je eerste vriendje, en de ander over hoe haar ideale trouwdag er uit ziet.

 

Herken jij jezelf?

Ben jij in je vrije tijd een gepassioneerde blogger? Herken jij jezelf in ons bovengenoemde verhaal? Blog jij graag over de dingen die jij leuk vind? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Sluit je aan bij Girlz-onine.nl. Stuur ons dan snel een mailtje zodat wij het kunnen hebben over een eventuele samenwerking! Wij zijn immers altijd opzoek naar leuke, enthousiaste bloggers die pro-actief te werk gaan. Wij gaan altijd voor het gezamenlijke profijt en wij hopen dat jij ons komt versterken!