Home Mode Tassen voor hippe girls

Tassen voor hippe girls

0

Of je nu naar de peuterspeelzaal gaat, de basisschool, middelbare school, een dagje winkelen of een weekendje logeren, bij al deze gelegenheden is het handig om een mooie tas mee te nemen. Zo kun je al je spullen die je nodig hebt meenemen. Je boterhamtrommel en een stuk fruit voor in de pauze en al je studieboeken voor op school. Ben je al groot genoeg om zelf te gaan winkelen met je vriendinnetjes dan wil je natuurlijk een mooie schoudertas met bijpassende portemonnee meenemen. Online kun je uit een groot assortiment een leuke tas kiezen. Voor elke leeftijd is er wel een passende tas voor elke gelegenheid te vinden, ook voor ouders.

Kinderrugzak voor de kleinsten

Op de kleuterschool zie je alle kindjes tegenwoordig rondlopen met hun favoriete Disneyfiguur op hun rug. Finding Dory en de prinsessen van Frozen zijn niet te missen op het schoolplein. Zulke kinderrugzakken zijn helemaal afgestemd op de schoolgaande kinderen. Het formaat is goed afgestemd op de rug van een kind. Verder bestaat zo’n kinderrugzak uit een praktisch hoofdvak en kleiner voorvakje. Genoeg ruimte dus voor een koekje, boterham en stukje fruit voor in de pauze.

Weekendje weg met een eigen trolley

Ga je een weekendje logeren of op vakantie? Dan is het natuurlijk leuk om je eigen koffertje te pakken, dan begint de voorpret al. En als je een koffer hebt in je favoriete kleur kun je jouw eigen koffer ook makkelijk herkennen. Het handige van veel kindertrolleys is dat hij ook als rugzak te gebruiken is. Maar als hij te zwaar wordt trek je hem natuurlijk met gemak achter je aan.

Schoudertas om te shoppen

Ook voor de wat oudere meiden is er genoeg keuze voor tassen op het internet. Ben je Disney ontgroeid, dan zijn er ook stoere tassen in effen kleuren te vinden met leuke details. Bijvoorbeeld een grotere dagrugzak voor een weekendje weg. En om te gaan winkelen is een schoudertas natuurlijk harstikke sjiek. Bij veel tassen is ook een bijpassende portemonnee te vinden. Zo kun je in stijl nieuwe kleren gaan shoppen.