Home Mode Mim-Pi kleertjes voor de zomer 2017

Mim-Pi kleertjes voor de zomer 2017

0

Weet je niet welke zomerkleding je moet kopen voor je dochtertje in 2017? Neem eens een kijkje bij de uitgebreide collectie kinderkleding van Mim-Pi! Mim-Pi is een lief, hip en apart kinderkledingmerk voor meisjes van 2 tot 10 jaar.

Mim-Pi

Zomercollectie Mim-Pi

Op AlleKleertjes.nl kun je een uitgebreide collectie Mim-Pi kinderkleding vinden die jouw dochter helemaal klaarmaken voor de zomer van 2017! Neem nou de schitterende Mim-Pi meisjesjurk korte mouw of de Mim-Pi mouwloze meisjesjurk! De eerste is uitgevoerd met blauw/wit/rode sterretjes en hartjes print van een mooi zachte rekbare stof. De uiteinden van de korte mouwen, halslijn en tailleband zijn van een rekbaar rode witte gestreepte stof. Heel feestelijk en vrolijk! De Mim-Pi mouwloze meisjesjurk komt uit de zomercollectie 2017 van Mim-Pi, de zogenaamde ‘Royal Blue’-serie. Het schattige jurkje heeft een mooie geometrische bloemenprint met bij de taille een ceintuurtje (riem). Bij de hals is het jurkje licht geplooid. Ideaal voor je dochtertje om in de zomer te dragen, bij welke gelegenheid dan ook!

Over Mim-Pi

Mim-pi betekent “dromen” op het eiland van Bali. Dit schitterende en kleurrijke kledingmerk wordt verkocht in 485 winkels wereldwijd, en brengt kinderen en hun ouders van over de hele wereld vreugde en geluk! Mim-Pi kinderkleding is bedacht op Ibiza en ontwikkeld in Amsterdam, en creëert met een passie voor kwaliteit stoffen en tricotage precies de juiste combinatie van fun, fashion, kleur en sprank. Comfort en stijl worden samengebracht, zodat meisjes hele dagen met hun kleding zowel bomen kunnen beklimmen als ook eindeloze theefeestjes kunnen houden.

Eerlijke kinderkleding

Mim-Pi wilt als merk mensen bewust maken dat het mogelijk is om op een duurzame manier kleding te produceren. Mim-Pi is een eerlijk kinderkleding merk. Diep van binnen weet iedereen wel dat een jurkje van 15 euro onmogelijk op een duurzame manier kan zijn geproduceerd. Voor zo’n lage prijs is het milieu waarschijnlijk aangetast en zijn er waarschijnlijk mensen voor uitgebuit. Door kledingmerken zoals Mim-Pi te ondersteunen, maak je een statement: namelijk dat je dit soort praktijken niet goedkeurt! Het extra geld dat je spendeert aan een prachtig jurkje van Mim-Pi verzekert je ervan dat merken zoals Mim-Pi door kunnen gaan met hun ecologische en duurzame productieprocessen. En dat voelt goed!