Home Mode Een multifunctionele kwaliteitstas

Een multifunctionele kwaliteitstas

0

Het Amsterdamse merk Cowboysbag is in 1980 opgericht door Jan Schep onder de naam Cowboysbelt. De eerste jaren richtte hij zich alleen op het ontwerpen van riemen met een vintage uitstraling. Vanaf dit moment is Cowboysbelt uitgegroeid tot een internationaal merk met vele collecties in riemen, tassen en portemonnees.

Cowboysbag

Cowboysbag The Bag is misschien wel de bekendste tas van het merk. De tas is praktisch maar tegelijkertijd modieus. Om deze reden is de tas geliefd bij veel Nederlandse vrouwen. De tas is geschikt voor verschillende gebruiksmomenten. Bijvoorbeeld voor het werk, bij het shoppen, op school en dagjes uit. Omdat The bag een enorm succes was, zijn er verschillende variaties van de tas uitgebracht. Namelijk de ‘’The Bag Small’’ en de ‘’The Little Bag’’. Daarnaast is de tas ook uitgebracht als luiertas en als school en werktas, zodat je er altijd modieus uitziet bij elke gelegenheid.

Het grootste verschil tussen The Bag, The Bag Small en The Little Bag is dat The Bag de grootste tas van de drie is waar gemakkelijk een A4 – map in gestopt kan worden. Deze tas is dus zeer geschikt voor werk of school. De The Little Bag is wat kleiner, hier past geen A4 map in, maar is wel zeer geschikt als dagelijkse tas voor bijvoorbeeld winkelen. The Bag Small zit tussen The Bag en The Little Bag in qua grootte. Een Cowboysbag kan herkend worden aan de 2 grote vakken met ritsen aan de voorkant van de tas. Ook hebben alle tassen een brede, opvallende vorm. Dit geeft de tas een stoer en stevig uiterlijk. De tassen van Cowboysbag kunnen aan de handvaten worden gedragen, maar ook over de schouder bij meer gewicht.

Daarnaast is er nog het verschil tussen The Bag en The Diaperbag. The Diaperbag heeft namelijk een speciaal vakje gemaakt van voeringstof aan de binnenkant. In dit speciale vakje kunnen heel handig luiers worden opgeborgen. Ook heeft de voering een vuilafstotende werking, waardoor het een hippe, stoere luiertas is met vele handige extra vakjes!

Door de populariteit van The Bag is de tas uitgebracht in vele verschillende kleuren en leersoorten, zodat er voor iedere vrouw een geschikte tas is. Door het hoogwaardige leer en vakmanschap zal de tas lang meegaan.

Cowboysbag is in de toekomst van plan om ook internationaal tassen te gaan verkopen. Het merk wil zich eerst richten op Noord – Europa, vervolgens Amerika daarna Azie en Zuid – Afrika.