Home Vriendjes Rozenblaadjes zijn perfect om je vriendje te verrassen

Rozenblaadjes zijn perfect om je vriendje te verrassen

0
Rozenblaadjes zijn perfect om je vriendje te verrassen

Als jij en je vriendje een tijdje verkering hebben, zoals bijvoorbeeld een jaar of langer, is dat een hele speciale dag. Op zo’n speciale dag is het leuk om je vriendje te verrassen met een mooi gebaar. Het neerleggen van rozenblaadjes is hiervoor perfect, omdat het heel romantisch en spontaan is. Lees in deze blog hoe je je vriendje hiermee goed kunt verrassen en jullie jubileum een onvergetelijke dag wordt.

Stap 1: bereid alles goed voor

Voordat je begint is het handig om de verrassing een beetje in te plannen. Bepaal eerst waar je het wil doen, bij je vriendje thuis of juist bij jou thuis. Natuurlijk is het ook wel handig als je vriendje er niet is, zodat jij in alle rust de voorbereidingen kunt treffen. Zorg er ook voor dat je een paar dagen van te voren de rozenblaadjes bestelt zodat je ze op tijd in huis hebt. Bij de meeste webshops waar je rozenblaadjes kunt bestellen heb je ze diezelfde dag in huis, dus geen paniek als je te laat bent!

Stap 2: strooi de rozenblaadjes uit

Als je je plan op orde hebt is het tijd om alles klaar te zetten. Kies jouw favoriete kleur rozenblaadjes uit, zoals dieprode of lichtroze. Het geeft het mooiste effect als je verse rozenblaadjes gebruikt. Begin bij de deur en strooi de rozenblaadjes uit over de gehele route naar de slaapkamer, of eetkamer. Het is ook mooi om op het bed een groot hart te maken van de rozenblaadjes. Neem hiervoor wel je tijd, dit is een zorgvuldige klus! Je kunt hierbij bijvoorbeeld rode blaadjes gebruiken om de vorm van het hart te maken, en het hart invullen met witte rozenblaadjes voor een ontzettend mooi effect.

Stap 3: maak het sfeervol

Om alles af te maken is het belangrijk om het hele huis sfeervol te maken. Doe dit door bijvoorbeeld overal kaarsjes aan te steken. Let hierbij wel op dat je ze zodanig neerzet dat het niet brandgevaarlijk is, vermijd dus kaarsen bij bijvoorbeeld gordijnen en plaats ze het liefst in een kaarsenhouder. Zet een romantisch muziekje op en zorg ervoor dat je een lekker drankje koud hebt staan. Wil je nog wat extra’s doen? De liefde van de man gaat door de maag, jullie jubileum is dus extra succesvol als je het favoriete eten van je vriendje klaarmaakt. Dit in combinatie met de rozenblaadjes, kaarsjes, de muziek en jullie samen belooft een ontzettend romantische avond te worden.