Home Mode Ouderwets vakmanschap in een modern jasje

Ouderwets vakmanschap in een modern jasje

0

In 1949 werd in een klein Duits dorpje door de gebroeders Bernhard en Joachim Gabor een schoenenfabriekje opgericht. Uiteindelijk groeide het bedrijf en werd het een flinke speler op de markt van de damesschoenen, waarna ook het buitenland verkend kon worden. Zodoende zijn de damesschoenen van Gabor inmiddels alweer vijftig jaar te koop op de Nederlandse markt, en het bedrijf onderscheidt zich door het combineren van vakmanschap met een moderne, interactief beleid dat ervoor zorgt dat het altijd in contact met haar achterban blijft.

Stijlen veranderen

Gedurende de jaren veranderden natuurlijk de stijlen van damesschoenen veelvuldig. Sommige verdwenen voor eeuwig, anderen zie je naar verloop van tijd toch weer terugkomen. Gabor heeft als beleid om goed naar haar klanten te luisteren, en dit te combineren met het vakmanschap van de vele schoenmakers die dit bedrijf, dat inmiddels het grootste damesschoenenbedrijf van Duitsland is, uiteindelijk maken wat het is.

Iedereen een perfecte pasvorm

Ook maken ze bij Gabor gebruik van kwalitatief hoogstaande leersoorten, waarvoor experts van het bedrijf bijna wekelijks naar Italiƫ afreizen. Verder hanteert de schoenenfabrikant altijd halve maten en schenkt het bedrijf extra aandacht aan kuiten bij het fabriceren van dameslaarzen. Geen voet is immers hetzelfde. Als laatste manier om de perfecte pasvorm te bereiken zijn de schoenen van het bedrijf voorzien van extra ruimte bij tenen en de bal van de voet. Zo wordt er voor iedere vrouw een perfecte pasvorm gerealiseerd.