Home Wonen Iedere girl heeft een schoenenkast nodig

Iedere girl heeft een schoenenkast nodig

0

Je hebt er misschien nog nooit over nagedacht, maar diep in je hart weet je het. Je hebt een schoenenkast nodig. Misschien wel twee. Want zo werkt dat tegenwoordig. Je kunt ze niet meer kwijt op de bodem van je kledingkast. En wanneer je ze op een hoopje in een hoek van je kamer gooit gaan ze stuk.
Schoenenkast

Een schoenenkast voor iedere girl

Je ouders gaan het hier vast mee eens zijn. Al jouw schoenen verdienen een degelijke schoenenkast. Dan struikelt niemand meer over al jouw ballerina’s, sneakers, Uggs en laarsjes. En je kleine zusje gaat er niet meer mee aan de wandel. Gewoon een schoenenkast op jouw kamer zou je leven zoveel gemakkelijker maken. Er is dan geen onduidelijkheid meer over wiens schoenen er rondslingeren. Die van jou in ieder geval niet, want die heb je opgeborgen in je schoenenkast. Je broertje loopt niet meer met zijn lompe laarzen over jouw pumps. Je moeder leent je schoenen niet meer. En je raakt geen schoenen meer kwijt. Dat je daar nou niet eerder aan hebt gedacht… Je snapt het niet hé?

Een schoenenkast in je studentenhuis

Als student heb je meestal geen cent te makken. Toch is het verstandig om te investeren in een (goede, mooie) schoenenkast. Deze schoenenkast kun je op je eigen kamer zetten. Zo voorkom je dat je huisgenoten ongevraagd aan de boemel gaan met jouw schoenen aan hun voeten. Want schoenen zijn natuurlijk best duur en als jij iedere keer nieuwe moet kopen omdat je ze volledig afgetrapt terug krijgt, gaat de lol er wel van af. In een studentenhuis zul je waarschijnlijk vaker dan in andere situaties kleding en schoenen van en aan anderen lenen. Maar je hebt natuurlijk wel graag dat het éven gevraagd wordt. Dan kun jij je outfit aanpassen op de schoenen die je aan wilt. En niet op de schoenen die je nog kunt vinden.

Een schoenenkast hoort bij het interieur

Wanneer je al op jezelf woont, ben je het vast met me eens. Een schoenenkast is een belangrijk meubelstuk. Of je de kast nu in de hal zet, onder de kapstok, of in de inloopkast. Deze kast zorgt er voor dat je al je schoenen fijn kunt opruimen. Door de handige manier van opbergen zorg je er ook nog eens voor dat je schoenen langer mooi blijven en goed kunnen drogen na een fikse regenbui. En je weet precies hoeveel schoenen je nog kunt kopen voor je kast vol is.