Home Nieuws CoolSculpting misschien iets voor je moeder of vader?

CoolSculpting misschien iets voor je moeder of vader?

0

Waarschijnlijk zul jij je er niet in herkennen: vetrandjes die maar niet willen verdwijnen. Daar hoef jij je voorlopig absoluut geen zorgen over te maken. Ook als je wat steviger bent dan je eigenlijk zou willen, hoef jij echt niet af te vallen. Maar je ouders… dat is een heel ander verhaal. Je vader en je moeder kunnen trainen en gezond eten wat ze willen, maar die laatste “vetjes” blijven, heel eigenwijs, gewoon zitten. Maar je kunt ze nu blij maken met een goede oplossing: CoolSculpting. Dat is namelijk uitgevonden voor precies dat probleem. CoolSculpting is de oplossing voor dat laatste beetje vet op moeilijk te bereiken plaatsen. Voor je het weet zitten je ouders weer heerlijk in hun vel. En dat is natuurlijk hartstikke positief!

CoolSculpting, wat is dat eigenlijk?

Met CoolSculpting wordt het vet bevroren. Doordat de vetcellen daardoor stuk gaan, zullen ze worden afgevoerd door het lichaam en niet meer terugkomen. CoolSculpting is dus dé oplossing voor de langere termijn. Het is niet dé oplossing voor alle gewichtsproblemen. Je moet echt wel binnen een bepaalde marge van je ideale gewicht zitten voor CoolSculpting effect heeft. Je vader kan dus niet zijn complete bierbuik met CoolSculpting laten verdwijnen. Maar het laatste restje, daar kan CoolSculpting prima bij helpen.

Zit er een centrum voor CoolSculpting in de buurt?

Wanneer je op de site kijkt, zie je dat er in Nederland en België best veel centra bestaan. Er zit er altijd een (redelijk) in de buurt. Er zijn ook weer niet overal centra voor CoolSculpting. Dat heeft ermee te maken dat je natuurlijk niet zomaar iedereen aan je ouders wil laten werken. In de bestaande centra werken mensen die speciaal zijn opgeleid om met de speciale apparatuur om te gaan. Op die manier valt het beste resultaat te halen op een veilige manier.

Hoe kan je je ouders helpen met afvallen?

CoolSculpting
Afvallen is heel erg lastig. Het gaat langzaam en moeizaam. De kilo’s zijn er natuurlijk ook niet zomaar aan gekomen. Je kunt je ouders helpen door ook eens lekker gezond te koken. Door ze eens te vragen om een rondje mee te gaan wandelen, fietsen, hardlopen, wat dan ook. Ook kun je bijvoorbeeld minder vragen om snoep, koek en chips. Dan hoeven ze dat niet in huis te halen en wordt de verleiding een stuk minder. Minder koek, snoek en chips zijn voor jou en je tanden ook niet slecht. Dat scheelt weer gaatjes bij de tandarts!