Home Mode Op zoek naar hippe discokleding? Inspiratie vind je hier!

Op zoek naar hippe discokleding? Inspiratie vind je hier!

0

De jaren ’70 en ’80, vrolijke nummers, volle discotheken. Dat was in één woord Disco. Heb je binnenkort zelf weer eens een flashback feestje van het thema disco, dan wil je natuurlijk in de ultieme disco outfit aankomen. Wat hoort allemaal bij de discokleding, uiteraard opvallende kleuren en hilarische combinaties.

De geschiedenis van discokleding

Welke look en welke uitstraling perfect onontgonnen samen met het disco tijdperk? Zowel mannen als vrouwen kunnen helemaal los gaan in het maken van hun keuze. De typische disco jurk voor vrouwen was in het begin vaak net iets te lang, maar werd door de jaren heen steeds korter. Tegenwoordig is de disco jurk kort en kleurrijk. Ook de disco outfit met hotpants of glanzende catsuits doet het altijd goed!

Mannen gingen vaak gekleed in pakken, maar wel met de meest foute kleuren! Na enkele decennia is de disco outfit voor mannen met gekke kleuren of opzienbarende combinaties, alles om op te vallen op de dansvloer. Voor zowel de mannen als vrouwen geldt: Heb je een disco feestje, ga dan zo fout mogelijk. Hoe fouter, hoe leuker!

Wanneer gebruik ik een disco outfit?

Een disco outfit is bij uitstek bedoelt voor themafeesten, waaronder natuurlijk Carnaval. Ook de gebruikelijke klassenfeestjes met de groep van vroeger is een goede reden om discokleding aan te schaffen. Maak indruk op alles en iedereen door met de gekste creaties te komen, er is genoeg keuze!

Welke maten?

Tegenwoordig maken de maten niks meer uit. In de jaren ’70 werden de wijde broeken en hotpants steeds populairder en dat kan tegenwoordig ook nog prima. Door de enorme keuze is het onmogelijk om niet de juiste disco jurk of de opvallendste disco outfit te vinden. Het kopen van discokleding kan je zowel online als offline doen.