Home Wonen Aanrader: douchedeur kopen bij Douche Concurrent

Aanrader: douchedeur kopen bij Douche Concurrent

0
Aanrader: douchedeur kopen bij Douche Concurrent

Ik kan het iedereen aanraden: een douchedeur kopen bij Douche Concurrent. Ik ging onlangs een douchedeur kopen bij Douche Concurrent en ik ben positief verbaasd over het assortiment en de service.

Assortiment

Allereerst hebben ze voor ieder wat wils. Ik heb een sterke mening en vind het belangrijk om alle mogelijkheden te kunnen zien. Een douchedeur kopen bij Douche Concurrent is dan ook de beste optie voor mij geweest. Ik kon kiezen uit een draaideur, een pendeldeur, een schuifdeur én een vouwdeur. Ik ben voor een draaideur gegaan. Ik heb immers een ruime badkamer en ik denk zelf dat draaideuren langer mee gaan dan vouwdeuren. Bovendien ben ik te onhandig voor een schuifdeur: die is in 1 dag kapot bij mij. De draaideur was dan ook de goede keuze voor mij. Een douchedeur kopen bij Douche Concurrent houdt niet op bij het kiezen van het soort deur. Ik had ook nog ruime keuze in het soort draaideur. Zo kon ik kiezen voor helder glas, maar waren er ook mogelijkheden voor mat glas. Ik heb zelf vaak gasten over de vloer en ik weet dat mijn gasten een beetje privacy wel appreciëren. Zeker gezien mijn enorme badkamerraam, waardoor iedereen die langs loopt kan gluren in de badkamer. Ga jij ook een douchedeur kopen bij Douche Concurrent? Dan kun je ook nog kiezen uit de deurknoppen. Het klinkt misschien een beetje als een onbelangrijke keuze, maar dat is het niet! Ik vind zelf een langwerpig, zilverachtig kleurend handvat het mooist staan, maar dit kan voor iedereen weer anders zijn.

Service

Een van de up sides van een douchedeur kopen bij Douche Concurrent is de service. Ik werd stapsgewijs door het proces van een douchedeur kopen bij Douche Concurrent genomen en bij elke stap heb ik uitgebreid advies gekregen. Normaal voel ik me erg opgelaten over het stellen van vragen in een winkel en het vragen naar advies. Ik voel me dan een beetje bezwaard en alsof ik kostbare tijd verdoe van de medewerkers. Dit gevoel kreeg ik echter niet tijdens een douchedeur kopen bij Douche Concurrent. De medewerkers gaven mij bij voorbaat aan advies te willen leveren en desnoods uren door te brengen om tot het juiste besluit te kunnen komen. Dat het uiteindelijk in een uurtje is gedaan, voelt dan als een team-prestatie.

De levering ging ook enorm snel, wat ik erg fijn vond. Een douchedeur kopen bij Douche Concurrent kan ik dan ook alleen maar aanraden aan ongeduldige mensen of mensen die haast hebben bij de douche! Om die haast even wat te verminderen kun je altijd investeren in ligbaden.