petit bateau
mode & beauty

Gelukkig worden van de mooie kleding van Petit Bateau

Petit Bateau is niet zomaar een kinderkledingmerk. Het is hét kinderkledingmerk. Petit Bateau bestaat al sinds 1893, dus als zij niet weten wat kinderen fijn vinden, dan weet ik het ook niet meer. Petit Bateau staat vooral bekend om het fijne ondergoed en de mooie nachtkleding. Maar wist je dat Petit Bateau meer heeft dan dat alleen? Je kunt er, zeker voor je allerkleinste, een complete garderobe bij elkaar shoppen. En wordt je kind wat groter? Dan is de onderkleding van dit merk perfect geschikt als warme, zachte basis. Je kind(eren) zullen het volledig met je eens zijn. Want kleding hoort lekker te zitten en fijn aan te voelen. Speciaal onderkleding!

Petit Bateau is de kleding met het kleine bootje

Want dat is wat Petit Bateau betekent. Klein bootje. Het is een hartstikke lief logo dat al van een afstand herkenbaar is. Zo weet je dat de kleding met het kleine bootje staat voor kwaliteit en draagplezier. Deze kleding is speciaal ontworpen voor kinderen. De maten lopen al vanaf maatje 44. Zo kun je ook het kleinste kindje al heerlijk in de warme, zachte stoffen wikkelen. De maten lopen door tot 152. Dat is dan vooral voor de onderkleding. Je kunt deze onderkleding prima combineren met kleding van andere mooie merken.

Petit Bateau is ook leuk om cadeau te geven

Is je beste vriendin bevallen van zo’n mooi klein wondertje? Ben je tante of oom geworden? Dan is het voor de ouders altijd fijn als je aankomt met mooie kleding als kraamcadeau. Zeker de rompertjes en andere pakjes van Petit Bateau worden op prijs gesteld. De stoffen zijn heerlijk zacht en blijven, ook na een flink aantal keren wassen, heel erg mooi. Je nieuwe neefje of nichtje zal zich er heerlijk in voelen. En dat maakt het voor de ouders ook wat gemakkelijker. Er wordt in ieder geval niet gehuild omdat de naadjes te scherp zijn of dat de stoffen prikken.
Petit Bateau

Petit Bateau bestel je online

Ga je shoppen voor een kraamcadeau of wil je gewoon kleding kopen voor je eigen kinderen? Dan is Petit Bateau het merk waar je altijd zou moeten beginnen. Je kunt bij dit merk, ook online, de complete basis voor in de kinderkast bij elkaar vinden. Ook nachtkleding zoals hemdjes en pyjama’s shop je gewoon online. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op je werk. Zelfs afhalen vanaf een afhaalpunt is mogelijk. Hoe handig is dat?