Home Vriendjes 6 leuke date ideeën voor jou en je vriendje

6 leuke date ideeën voor jou en je vriendje

0
6 leuke date ideeën voor jou en je vriendje

Toen jullie net begonnen met daten stroomde de ideeën waarschijnlijk ongeremd door je hoofd. Naarmate je elkaar al een tijdje kent wordt het steeds lastiger om leuke dingen te bedenken die jullie samen kunnen gaan doen. “Wat gaan we doen dit weekend” is een veel voorkomende vraag voor stellen die al lang met elkaar gaan. In deze blog lees je een paar leuke date ideeën voor jou en je vriendje. Heel veel plezier samen!

Ga picknicken

Uiteten gaan is leuk, maar een picknick kan ook super leuk zijn! Neem een goed kleed mee, lekker eten en drinken en een boxje waarop je muziek kunt afspelen. Jullie kunnen samen in het park gaan zitten, maar het kan ook leuk zijn om bijvoorbeeld aan een meer of rivier te gaan zitten.

Naar de film, maar dan anders

In veel grote steden in Nederland worden de ouderwetse filmavonden nét even iets anders georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld naar een rooftop movie night gaan, of een outdoor movie night in het park. Super romantisch om samen onder de sterrenlucht een goede film te kijken.

Pak de trein

Houden jullie wel van een beetje spontaniteit? Ga samen naar het station en pak de eerste de beste trein die je tegenkomt. Spreek van te voren niet af waar jullie naar toe gaan en laat je lekker verrassen. Jullie kunnen bijvoorbeeld van te voren een getal afspreken bij de hoeveelste stop jullie uitstappen. Als jullie eenmaal op de bestemming zijn ontdekken jullie een nieuwe plek. Dit avontuur brengt jullie vast een stuk dichter bij elkaar!

Doe iets creatiefs

Je kunt oneindig veel creatieve dingen doen met je vriend samen, zoals bijvoorbeeld pottenbakken, portretten van elkaar schilderen of bloemschikken. Dit kan voor super veel grappige momenten zorgen, ondanks dat het een beetje knullig is.

Maak hem blij

Ook kun je iets voorstellen waarvan je zeker weet dat je vriendje het helemaal geweldig vindt, maar waar je zelf niet zo snel aan had gedacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brouwerijbezoek met rondleiding en een bierproeverij, of een dagje circuit rijden op Zandvoort. Dit zijn misschien dingen die voor meiden in eerste instantie niet heel leuk lijken, maar het kan jullie zeker een hele leuke dag bieden.

Samen ontsnappen

De ultieme manier om jullie relatie te testen is om als date naar een Escape Room te gaan. Onder hoge druk moeten jullie dan uit een bepaalde situatie ontsnappen, als dit eenmaal gebeurd is waarderen jullie elkaar vast extra!