Home Mode Schoudertassen van Burkely: perfect voor alle girlz!

Schoudertassen van Burkely: perfect voor alle girlz!

0
Schoudertassen van Burkely: perfect voor alle girlz!

Alle girlz die ik ken zijn helemaal verslaafd aan schoudertassen. Zodra ik één van mijn vriendinnen met een nieuwe schoudertas zie spring ik er meteen bovenop. Ik ben namelijk altijd op zoek naar de beste merken die schoudertassen verkopen, omdat ik vaak het overzicht een beetje kwijt raak. Een goede schoudertas is iets wat je in je kast moet hebben. Maar een goed merk dat schoudertassen verkoopt is nog niet zo eenvoudig te vinden. Burkely is de laatste tijd een van mij favoriete merken en ik vertel je in deze blog waarom.

Wat is Burkely?

Burkely is een tassenmerk dat opgericht is in 1988. Dit Nederlandse merk staat voor eenvoudige producten die het dagelijks leven een stukje makkelijker maken. Dat is iets wat ze altijd in hun achterhoofd houden tijdens het ontwerp van de tassen. Ondanks dat de tassen van Burkely elk seizoen ontworpen worden aan de hand van de laatste modetrends, zijn de producten verrassend tijdloos.

Alle soorten en maten schoudertassen

Een van de voornaamste reden dat schoudertassen van Burkely mijn favoriet zijn is dat ze oneindig veel soorten en maten tassen verkopen. Zoals grote schoudertassen die perfect zijn voor een dagje shoppen, en kleine schoudertasjes die gemaakt zijn voor een avondje uit met je vriendinnen. In de kleine schoudertassen past precies genoeg voor je avondje uit. Je sleutels, portemonnee, telefoon, make-uptasje en kauwgom passen er perfect in en je hebt de hele avond je handen vrij zodat je lekker met je voetjes van de vloer kunt gaan. Voor elke situatie heeft Burkely een perfecte schoudertas ontworpen!

Topkwaliteit

Het leer dat Burkely gebruikt voor hun schoudertassen en andere tassen is altijd van goede kwaliteit. Het gaat hierbij meestal om hoogwaardig rundleer of andere leersoorten. Burkely heeft een speciale manier waarop ze hun tassen bewerken, zodat elke tas een unieke uitstraling heeft. Sommige tassen worden bijvoorbeeld licht geschuurd zodat de tas een licht ruwe look heeft. Ook worden sommige schoudertassen licht gevlamd waardoor iedere tas er net even wat anders uitziet.

Draagcomfort

Een ander belangrijk punt wat ik zo fijn vind aan de Burkely tassen is dat ze erg comfortabel te dragen zijn. De meeste tassen bevatten een brede schouderband, waardoor het gewicht van de tas goed verdeeld wordt en niet op één plek rust. Dit kan namelijk tot rug- en/of nekklachten leiden. Ook zijn de schoudertassen uitgerust met verschillende vakken en compartimenten waarin de spullen goed en overzichtelijk opgeborgen kunnen worden. Ideaal dus!