Home Wonen Zonnepanelen voor iedereen!

Zonnepanelen voor iedereen!

0
Zonnepanelen voor iedereen!

Hoewel zonnepanelen een dure investering zijn, zijn ze het geld zeker waard. Er zijn overheidsstimulansen en gratis overheidssubsidies voor huiseigenaren die ze gebruiken, en sommige bedrijven bieden gedurende een beperkte tijd gratis panelen aan. Deze programma's zijn ontworpen om de kosten van het installeren van zonne-energie toegankelijk te maken voor huiseigenaren met een laag of gemiddeld inkomen. Ze besparen huiseigenaren ook geld en helpen het milieu. Als u het zich niet kunt veroorloven om zonnepanelen te kopen, overweeg dan om ze te leasen. Wilt u meer leren over zonnepanelen en hoe u deze misschien kan aanschaffen? Lees hier dan meer! 

Kostenplaatje

De initiële kosten van zonnepanelen zijn slechts een kwart van de totale kosten. Andere kosten zijn installatie, arbeid en onderhoud. De meeste mensen kiezen voor een 5kW systeem, maar dit is het laagste segment van het prijsspectrum. Het is echter belangrijk te bedenken dat uw huidige energiebehoefte wellicht niet voldoende is voor een grote zonnepaneelinstallatie. Bij de keuze van de grootte moet u rekening houden met de kosten van een installatie van minimaal vijf kW. Als u zich afvraagt wat de prijs is, kunt u overwegen uw zonne-installatie te leasen. U betaalt dan een lagere maandelijkse bijdrage, maar u bent nooit eigenaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over een plotselinge prijsstijging.

Regelgeving

Sommige landen en jurisdicties eisen bijvoorbeeld dat huiseigenaren hun zonne-energiesystemen kopen. Bovendien moet u uw plaatselijke wet- en regelgeving bestuderen voordat u zonneprojecten uitvoert. Er zijn vaak grote stimulansen voor het installeren van zonnepanelen, dus bekijk uw opties om de beste voor u te vinden. U zult misschien verrast zijn hoe betaalbaar deze systemen kunnen zijn. U moet citaten aanvragen bij een paar bedrijven om te zien welke past bij uw behoeften en uw budget.

Financiering 

U moet overwegen wat uw zonne-financiering opties zijn. Een lening zonnepanelen is tegenwoordig heel gebruikelijk. U kan hier uw maandelijkse kosten van de lening berekenen. Wanneer u zonneleningen vergelijkt, kunnen de rentevoeten van verschillende kredietverstrekkers variëren. Met behulp van een eigen vermogen lening, moet u op zoek naar de laagst mogelijke rente. Hoe hoger de rente, hoe meer geld u bespaart tijdens de looptijd van de lening. Een lage rente versnelt uw terugbetaling en maakt zonne-energie betaalbaarder voor u. Wees dus niet bang om eens te kijken naar de stimuleringsmaatregelen die beschikbaar zijn voor residentiële zonne-energie.

Hoewel zonne-energiesystemen kostbaar kunnen zijn, zijn er belastingvoordelen. Als u bijvoorbeeld hoge belastingen hebt, kunt u de kosten van een zonnestroomsysteem op uw federale belastingen in mindering brengen. Vervolgens kunt u ongebruikte kredieten doorschuiven naar volgende jaren. Bovendien zijn zonnepanelen een prima manier om uw reguliere elektriciteitsrekening te compenseren. Het is belangrijk om met al deze factoren rekening te houden, omdat ze van invloed zijn op de uiteindelijke kosten van de installatie.