Home Mode Wat past er allemaal bij een spijkerjasje?

Wat past er allemaal bij een spijkerjasje?

0
Wat past er allemaal bij een spijkerjasje?

Het spijkerjasje is weer helemaal in! Lange tijd was dit kledingstuk niet zo populair, maar het timmert weer ongelofelijk lekker aan de weg. En terecht! Je kunt namelijk eindeloos combineren met een mooi spijkerjasje. Wel is het belangrijk om te weten wat bij wat past en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Wij helpen je graag combineren met een spijkerjasje!

Allereerst is het belangrijk om de goede kleur voor jou uit te zoeken. Iedereen heeft bepaalde kleuren voor kledingstukken die haar beter staan. Het is dan ook goed om uit te zoeken welke kleuren jij het beste kunt dragen! Er zijn daar hele speciale testen voor. Is echt leuk om te doen. Op basis van bijvoorbeeld je haarkleur of huidkleur wordt dan gekeken wat jou het beste staat. Zo is voor mij bijvoorbeeld gebleken dat groen mij goed staat. Ik zal daarom proberen uit te leggen hoe ik aan het combineren ben geslagen met een groen spijkerjasje!

Schoenen

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om de juiste schoenen te kiezen. In mijn geval ging ik voor zwarte schoenen, omdat ik dat het beste bij mij vind passen. Dat is natuurlijk altijd nog het belangrijkste. Uit de test bleek dat groen mij het beste stond, maar ik vind het wel een opvallende kleur. Ik ben helemaal niet zo’n opvallend type. Daarom wilde ik graag zwarte schoenen, omdat die juist weer niet zo opvallend zijn. Zo vond ik Vamos schoenen die heel erg lekker zaten en mooi zitten in combinatie met het groene jasje.

Broek

Vervolgens heb ik de broek gekozen. Bij een groen spijkerjasje doet een lichte spijkerbroek het eigenlijk altijd goed. Zo heb je in combinatie met het jasje een hele lichte, vrolijke uitstraling. Iedereen krijgt een glimlach als ze naar je kijken! Toch staat een groen spijkerjasje ook heel mooi met een donkere broek. Dit geeft een iets zakelijkere look, ook zeer geschikt voor die hoedanigheid.

T-shirt

Tot slot is het belangrijk om de juiste kleur shirt onder je spijkerjasje te doen. In mijn geval – het groene spijkerjasje – gold eigenlijk dat ik vooral de basiskleuren wit, zwart of grijs onder het jasje kon dragen. Groen is best een overheersende kleur en het is dan ook goed om daar direct onder juist iets neutraals te dragen. Dat heeft er ook wel mee te maken dat ik met graag niet té opvallend kleed. Doe je dat wel, dan kun je wel overwegen om bijvoorbeeld een paars of rood shirt onder een groen spijkerjasje te dragen!