Home Mode Houten horloge voor dames voor de perfecte festival look

Houten horloge voor dames voor de perfecte festival look

0
Houten horloge voor dames voor de perfecte festival look

Het is augustus 2017. Het festivalseizoen is in volle gang, dus je bent waarschijnlijk druk bezig om de ideale outfit samen te stellen voor het festival waar jij naar toe gaat. Wordt het een jurkje, een jumpsuit of ga je voor shorts? En wat doe je qua schoenen? Slippers, sandaaltjes, sneakers of laarsjes? Ok, je hebt een top festivaloutfit samengesteld. Ben er dan? Nee! Je maakt je outfit pas echt compleet met een houten horloge voor dames.

houten horloge voor dames plaatje

Voor ieder festival het juiste houten horloge voor dames

Zoveel mensen, zoveel wensen én zo veel festivals! Naar welk festival je ook gaat, met een trendy houten horloge voor dames creëer je altijd de juiste look. De horloges zijn namelijk in steeds meer uitvoeringen beschikbaar. Van klassieke modellen tot ultra modern met gekleurde bandjes, je kan voor iedere stijl het juiste houten horloge voor dames vinden. Of je nu los gaat op een house festijn of meer geniet van een jazz event, er is altijd een houten horloge te vinden dat helemaal bij je past.

Een uniek item

Een houten horloge voor dames bestaat dus uit hout, maar het ene houtsoort is het andere niet. Ieder houten horloge is een uniek item, want ook binnen een bepaald houtsoort ziet het hout er steeds net iets anders uit. Met name horloges die gemaakt zijn van houtsoorten met veel reliëf ziet ieder horloge er anders, en dus uniek, uit. Een mooi voorbeeld hiervan is red zebra hout. Maar ook een houten horloge voor dames die gemaakt is van bamboe, sandalwood of sabel hout is uniek en heeft een tijdloze uitstraling. Er is dus altijd een houtsoort te vinden die het beste bij je past en waarmee je met een houten horloge voor dames op een festival kan shinen!
Daarnaast kan je kiezen voor een horloge die volledig uit hout bestaat of voor een horloge met een leren of siliconen bandje. Het leuke van een houten horloge met een siliconen bandje is dat het bandje in steeds meer opvallende fluorescerend kleuren verkrijgbaar is.

Nog een voordeel van een houten horloge voor dames

Veel dames krijgen tijdens de zomerhitte last van een reactie op de huid vanwege het horlogebandje. Een geïrriteerde, rode huid is zeer oncomfortabel en ziet er niet fijn uit. Veel reguliere horloges en horlogebandjes zijn gemaakt van zogenaamde “onedele materialen”, zoals nikkel en chroom. Deze materialen veroorzaken vaak een allergische reactie op de huid waardoor deze rood en geïrriteerd wordt, vooral wanneer je zweet. Een groot voordeel van een houten horloge voor dames is dat de klokjes van hout zijn gemaakt en de bandjes bijna altijd van hout of leer. Met name horloges met een houten bandje zijn zeer aan te raden als je snel last hebt van een geïrriteerde huid. Zo kan je onbezorgd met een prachtig houten horloge voor dames van jouw favoriete festival genieten!