Home Meiden dingen Canon 5D Mark IV camera voor jouw vlog

Canon 5D Mark IV camera voor jouw vlog

0
Canon 5D Mark IV camera voor jouw vlog

Vloggen met de Canon 5D Mark IV

Het blijkt dat we met zijn allen steeds vaker beginnen met het opnemen van ons leven of kijken naar anderen. Op Youtube kom je de hele tijd filmpjes tegen van nationale en internationale vloggers. Wij zitten in een decennia waarin niemand ook maar iets wilt missen. Om jouw vlogs het beste te kunnen opnemen heb je  natuurlijk wel een goede camera nodig. Met de Canon 5D Mark IV ben je altijd verzekerd van het meest goede beeld en goede audio kwaliteit. Goed vloggen begint met de juiste camera, maar dat blijft het niet bij. Hier kun je alles lezen (als een soort checklist) voordat je begint met vloggen. Met een goede instelling en een beetje vertrouwen in jezelf kom je al heel ver.

Canon 5D Mark IV camera voor de beste vlogs

Het belangrijkste voor als je wilt gaan vloggen is de camera. Vloggen met je telefoon of een ongeschikte camera is niet te doen. Het advies is daarom om bij het filmen van jezelf de Canon 5D Mark IV camera te gebruiken. Deze camera stelt goed scherp en zorgt ervoor dat alles duidelijk te zien is. Het is zonde als je een filmpje opneemt, deze upload en er dan achter komt dat de kwaliteit eigenlijk veelte slecht is. De Canon 5D Mark IV is voor elk filmpje eigen wel de beste camera. Of je nu iets actiefs gaat doen of een ruimte wilt filmen. Voordat je gaat beginnen met vloggen is het eerste dat je moet doen het aanschaffen van de Canon 5D Mark IV camera voor het beste resultaat.

 De Canon 5D Mark IV filmpjes bewerken

Na het filmen van een vlog zijn er altijd wel delen die je er uit moet knippen. Dit kan om verschillende redenen zijn. De meeste mensen die vloggen bewerken hun filmpjes die zij maken met een Canon 5D Mark IV camera of een andere eerst heel goed. Je kunt (ook al is de kwaliteit van de Canon 5D Mark IV eigenlijk al perfect) de filmpjes bewerken door het contrast te vergroten of verkleinen. Ook kun je de helderheid van sommige foto’s en filmpjes aanpassen. De meest leuke aftiteling en intro kun je vaak ook in elkaar zetten met deze programmaatjes.

Canon 5D Mark IV boven anderen

Met deze camera heb je echt de allerbeste kwaliteit. De kwaliteit van de camera en haar lens zijn perfect. Je kunt altijd online of in een winkel kijken naar de specifieke kenmerken van de camera. Een ding is zeker  de Canon 5D Mark IV camera maakt zeer scherpe foto’s. voor het inlevingsgevoel kun je dus het best  een camera als deze aanschaffen. Je avonturen zullen voor je kijkers (bijna) net zo echt voelen als voor jou.