Home Mode Houten accessoires die je gewoon moet hebben!

Houten accessoires die je gewoon moet hebben!

0

Al eens gedacht aan een houten horloge of zonnebril? Waarschijnlijk niet. Toch is houten mode bezig aan een opmars en hebben de producten een prachtige authentieke uitstraling. Houtgemaakt en na een intensieve selectie krijg je een houtenzonnebril waar je zeker indruk mee maakt bij je vrienden.

Welke houten mode bestaat al?
Er kan al meer met hout dan je voor mogelijk zou houden. Een houten zonnebril geeft een rijkelijke uitstraling aan je gezicht en is tevens van stevig materiaal. De glazen die in deze houten zonnebrillen zit heeft daarbij gepolariseerde glazen die je beschermen tegen UV straling. De keuze is ook nog eens groot; voor de zonnebril kun je kiezen uit zes verschillende houtsoorten, waardoor er altijd wel iets bij zit.

Ook het houten horloge zal je zeker bevallen. Het heeft dezelfde dure uitstraling als normale horloges, met het fijne gevoel van hout om je arm. Een horloge is niet meer alleen voor de tijdswaarneming, maar geeft je ook een stukje uitstraling. Daar helpt het houten horloge al helemaal bij, omdat je daarmee uniek bent. Het horloge zelf bevat tevens het luxueuze SEIKO-uurwerk. Daarbij kun je het houten horloge door middel van schakels perfect instellen op jouw arm.

Wat kan er nog meer?
Je kunt het zo gek niet bedenken, of er zijn accessoires die van hout zijn gemaakt. Zo bestaan er tegenwoordig al houten telefoonhoesjes van zeer stevige en solide kwaliteit. Met een houten telefoonhoesje die speciaal is gemaakt voor iPhones, val je met jouw mobiele telefoon nog net even iets meer op.

Een houten telefoonhoesje is steviger dan de gebruikelijke hoesjes en geeft daarom extra bescherming tegen scheuren of barsten in je beeldscherm. Daarbij zijn de hoesjes vuil werend en stijlvol. Een houten telefoonhoesje wordt uit één blok hout gesneden en biedt daarom extra uitstraling in de vorm van een duidelijke houtnerf.

Een laatste interessant product is een houten speaker voor je muziek. Het is volledig draadloos en geeft tot 6 uur muziekplezier. Door simpelweg je mobiel op de houten speaker te leggen, wordt het mobiele geluid enorm versterkt en geeft een natuurlijk en helder geluid. De speaker is in drie verschillende houtkleuren verkrijgbaar.