Home Lifestyle Tips voor intimiteit in de slaapkamer

Tips voor intimiteit in de slaapkamer

0
Tips voor intimiteit in de slaapkamer

Intimiteit is lang niet voor Iedereen zo vanzelfsprekend. Het kan een onderwerp zijn dat voelt als verboden. Maar in veel gevallen is het niet verboden omdat er gewoon niet over gepraat mag worden maar omdat er veel onzekerheid is bij iemand om daar een goed gesprek over te voeren. En dat is eigenlijk heel erg zonde. Want intimiteit is een heel belangrijk onderdeel van een relatie. Het zorgt ervoor dat Mensen zich dicht bij elkaar voelen. En dat is juist een grote factor als het gaat over het onderhouden van een vertrouwensband. Hieronder zijn een paar tips om de intimiteit te verbeteren en om je gemakkelijker te voelen in een slaapkamer.

Een condoom die past

Intimiteit is er eigenlijk het fijnst als je niet over veel dingen na hoeft te denken. Zorg er daarom voor dat je condooms hebt die goed passen. Gelukkig zijn er heel veel soorten condooms te bestellen, zoals xxl condooms of juist kleine condooms. Het scheelt een hoop wanneer je zeker weet dat de condooms passen en je je daar niet ongemakkelijk bij hoeft te voelen. Je kunt ze gelukkig gewoon op het internet bestellen, er is niets makkelijker dan dat: je hoeft alleen je maat aan te klikken en je hebt ze binnen een paar dagen op de deurmat. Geen ongemakkelijke bezoekjes aan winkels dus.

Communicatie

communicatie is één van de belangrijkste dingen Als het gaat over intimiteit maar Dit is een stuk lastiger dan veel Mensen denken. Je ziet vaak dat zelfs als Mensen denken dat er sprake is van een goede communicatie dat het dan eigenlijk nog steeds een stuk beter kan. Een manier om daar achter te komen is om je bij jezelf na te gaan: zijn er dingen die mijn partner niet weet en zo ja, waarom hebben we het hier nog niet over gehad? Dit is een manier om te voelen bij jezelf: hé, dit wil ik eigenlijk nog heel graag vertellen aan mijn partner.

Sfeer

Zeker Als je al wat langer in een relatie zit kan het gebeuren dat er niet meer echt gelet wordt op sfeer. Intimiteit is iets wat als vanzelf gaat, zou je denken. Maar toch is het blijven creëren van sfeer heel belangrijk voor de mate van intimiteit die je ervaart. Eigenlijk zeg je er vooral mee: voor jou wil ik de moeite doen om een fijne sfeer te creëren. De ander zal zich altijd gezien voelen wanneer je hier moeite in blijft steken. Dit is heel voordelig voor hoe je intimiteit ervaart en ook hoe je je dichtbij iemand kan blijven voelen.