Home Meiden dingen Een tent huren met je vriendinnen: gezellig!

Een tent huren met je vriendinnen: gezellig!

0
Een tent huren met je vriendinnen: gezellig!

Wanneer je een feestje wilt geven met al je vriendinnen, dan is het wel leuk om met een origineel plan te komen. Een tent huren en een glamping openen in de tuin van je ouders is dan écht een goed idee. Want glamping is het nieuwe kamperen. Hartstikke leuk en fancy. Een tent huren hoeft helemaal niet duur te zijn, dus ook met een wat kleiner budget kun je lekker kamperen. Als dat geen feest wordt, dan weet ik het ook niet meer!
Tent huren

Een tent huren zorgt voor gezelligheid

Juist doordat je in een tent wat meer bij elkaar op de lip zit dan in huis, is een tent huren een ideaal plan. Want je leert elkaar nog wat beter kennen door samen in een kleinere ruimte te verblijven. Een tent huren en die inrichten naar jouw wensen is ook nog eens hartstikke leuk. Versier de tent met gekleurde lichtjes en gooi lekker veel kussentjes op de luchtbedden. Dan ziet het er echt uit als een fijne plek voor meiden. Kopje thee erbij en nagels lakken, maskertjes aanbrengen en genieten maar. Zo wordt jouw sweet 16 een feestje om nooit te vergeten.

Een tent huren en laten opzetten

Wanneer je een tent huren gaat, wil je natuurlijk dat deze ook mooi komt te staan. Daarom bieden veel verhuurders aan om, zeker de wat grotere tenten, voor je op te zetten en weer af te breken. Zo heb jij een fijne tent en weet de verhuurder dat hij het ding weer compleet en heel terugkrijgt. Als je een tent huren gaat, kun je er in veel gevallen ook nog extra’s bij huren. Bijvoorbeeld een houten vloer of een heater. Zo kom je niet helemaal onder de prut te zitten als je lekker aan het dansen bent. En je wordt niet ijskoud als je je nagels zit te lakken. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden.

Een tent huren, maar dan anders

Wanneer je een groot (gras)veld tot je beschikking hebt, kun je natuurlijk gewoon één tent huren. Je kunt er echter ook voor kiezen om meerdere kleinere tenten te huren en deze allemaal een eigen functie te geven. Een slaaptent, een eettent, een kledingtent, een make-up-tent. Noem maar op. Op deze manier hou je de boel overzichtelijk, zeker wanneer je met een wat grotere groep gaat glampen. Je maakt dan een soort van dorpje en dat ziet er, ook aan de buitenkant, erg sfeervol uit.