Home Mode Comfortabel én sexy

Comfortabel én sexy

0
Comfortabel én sexy

Wie mooi wil zijn moet pijnlijden. Zo gaat het gezegde waar heel veel vrouwen zich toch op zekere hoogte aan houden. De meeste vrouwen offeren hun comfort best wat op met de focus op een stijlvollere en mooiere verschijning. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van hoge hakken waar je aan het einde van de dag toch flink last begint te krijgen van je voeten. Of het waxen van de benen zodat er geen haartje meer te zien is. En laten we eerlijk wezen. Een string zit niet altijd even comfortabel. Wij zijn van mening dat comfortabel en sexy best samen kunnen bestaan. Daarom bespreken we in dit artikel kledingstukken die tegelijkertijd ook gewoon comfortabel zijn.

Sexy ondergoed

Ondergoed, het is natuurlijk een kledingstuk dat weinig mensen zullen zien maar tegelijkertijd ook een kledingstuk waar je het wel echt belangrijk vindt om bij de mensen die het zien ene goede indruk achter te laten. Een nieuwe liefde bijvoorbeeld waarmee je voor het eerst samen het bed in duikt. Dit is ook nog eens een moment wat nou niet echt precies te plannen is. Je kunt natuurlijk elke dag je meest sexy lingerie setje aandoen maar dit is vaak niet bepaald comfortabel. Een beter idee is kiezen voor een middenweg. Sexy ondergoed wat ook comfortabel is. Dames boxers van Bjorn Borg worden bijvoorbeeld vaak als zowel sexy en comfortabel ervaren. Vetex is ook een goede optie. Het gaat bij ondergoed voor dames natuurlijk niet alleen over wat mannen sexy vinden maar bovenal over hoe je als vrouw je zelf voelt. En dan is een ongemakkelijke slip natuurlijk niet de ideale keuze.

Comfortabele hakken

Schoenen zijn een ander aspect van de outfit van veel vrouwen die zorgen voor ongemak. Leuke hakjes geven je natuurlijk een sexy gevoel en de schoenen zelf zijn ook gewoon mooi, maar menig vrouw heeft aan het einde van de dag of na een avond uitgaan zulke pijnlijke voeten dat lopen onmogelijk wordt. Toch is het wel degelijk mogelijk om hakken comfortabel te maken. De goede pas maat vinden is bijvoorbeeld al heel belangrijk, en daarnaast kun je gebruik maken van tape en inlegzooltjes om de schoenen nog comfortabeler te maken.

Mannen zijn minder veeleisend

Als het gaat om sexy gekleed gaan, dan is het voor veel vrouwen iets wat ze zowel voor zichzelf en hun eigen zelfvertrouwen doen. Maar als je kledingstukken voor ongemak en zelfs pijn zorgen heeft dit geen goede invloed op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. In dat geval kun je beter kiezen voor wat meer comfort. Als je dan nerveus wordt wat mannen ervan vinden, heel veel mannen kijken vooral naar jou en niet zozeer naar je kleding. Zeker als je serieus wilt daten, de juiste man vind jou met warrig haar in je joggingbroek op een Zondagochtend net zo sexy in een galajurk.