Home Mode MYOMY Paper Bag…wie kent ze niet?

MYOMY Paper Bag…wie kent ze niet?

0

Iedere vrouw met goede smaak heeft er weleens van gehoord of heeft er één in de garderobe…de Paper Bag van het Nederlandse merk MYOMY Do Goods.

De My Paper Bags zijn gemaakt van een duurzaam buffelleer, de dieren hebben een goed leven gehad. Dit is erg belangrijk in de filosofie van MYOMY, fairtrade en duurzaam voor mens, dier en natuur. Het leer wordt ecologisch gelooid en door ambachtslieden in India met de hand verwerkt tot prachtige tassen. Zij krijgen een goed salaris en de werkomstandigheden zijn goed, dankzij onderwijs en goede gezondheidszorg profiteert het hele gezin van deze goede omstandigheden. Met de aankoop van een MYOMY tas draag je dus bij aan een betere wereld.

Karakteristiek voor de verschillende MYOMY Paper Bags is het kartelrandje bovenaan en het houten plankje ter versteviging van de bodem. Dit zie je in de hele collectie MY PAPER BAG terug. Alle modellen zijn verkrijgbaar in mooie neutrale kleuren, zoals blond, original, dark chocolate en off black. Ook erg mooi is de Rambler uitvoering, dit is een glanzende leersoort en verkrijgbaar in Rambler Brandy en Rambler Black.

Daarnaast heeft MYOMY ook nog enkele andere collecties, zoals de PHILIP, CARRY, MY SADDLE BAG en BLACK BAG.