mode & beauty

Je kamer klaar maken voor het schooljaar

Het is lang geleden dat ik terug naar school ging – vraag niet hoe lang! – maar ik herinner me dat terug naar school opwinding nog steeds. Nieuwe schoolbenodigdheden kopen, nieuwe outfits en ten slotte rennen mijn zus en ik die eerste ochtend de deur uit. Terug naar school is altijd gek – het is onvermijdelijk! Ik heb een paar tips samengesteld over hoe u het uzelf en uw gezin een beetje gemakkelijker kunt maken. Uiteindelijk, als je je haar niet uittrekt en je op het laatste moment geen problemen kunt veroorzaken, heb ik mijn werk gedaan.

Organisatie & inventaris

Begin met een schone lei, het zal zoveel gemakkelijker zijn om het zo te houden. Papieren stapelen zich op, samen met jassen, rugzakken, schoenen en zweterige sportartikelen – maar als je een aangewezen plek hebt voor alles, heb je net je organisatorische kansen vergroot. Voordat u iets nieuws koopt, moet u ook controleren wat uw kinderen al hebben voordat u nieuwe schoolbenodigdheden en / of kleding koopt. In de geest van ontsmetting moet je alles kapot maken, extreem versleten, te klein (tenzij ze goed zijn voor hand-me-downs), of onherstelbaar bevlekt.

Maak vervolgens een lijst met precies wat uw kinderen nodig hebben en doe uw best om u eraan te houden. Scholen bieden soms ook een lijst met benodigde benodigdheden voor het komende jaar om uw werk een beetje gemakkelijker te maken. Als je een gedefinieerde lijst hebt wanneer je de winkel bezoekt, zul je waarschijnlijk alleen kopen wat erop staat, wat je helpt geld te besparen – bonus! Of je kunt een week wachten nadat de school begint en alles krijgen als het is gemarkeerd.

Ontvang een kalender

Als je dat nog niet hebt gedaan, hang dan een magnetische droog-wiskalender in je keuken om de activiteiten van iedereen bij te houden. Zorg voor een andere kleur marker voor elk gezinslid, zodat u in één oogopslag weet wie wat doet. Wanneer u pianolessen, schaatspraktijken inplannen of meldingen ontvangt over excursies of bake sales, voeg ze dan onmiddellijk toe aan de kalender. Ik stel ook voor om een ​​kalender van 12 maanden te krijgen om bij te houden wat er in latere maanden gebeurt en deze over te zetten naar de droog-wiskalender.

De huiswerkzone

Vooral als ze ouder worden en meer huiswerk krijgen, is het zo belangrijk voor kinderen om hun eigen studieruimte te hebben – en ik heb het niet over aan de eettafel (ik zeg dat ook om het gezond verstand van ouders te beschermen)! Als er in hun slaapkamer plaats is voor een bureau, gaaf. Anders werkt de familiekamer, woonkamer of kantoor (idealiter een kamer zonder televisie) ook. Als het bureau nog geen laden of planken heeft, overweeg dan een organisator om erop te gaan zitten. En als je ruimte hebt, is een boekenkast een uitstekende toevoeging omdat het meer opslagruimte creëert met ruimte om te groeien!

Mijn liefde voor magneetborden kent geen grenzen, en dat geldt ook voor bureaus. Ze zijn geweldig voor het creëren van extra opslagruimte voor kleine items zoals pennen, penselen en potloden. Je kunt er zelfs bureaulampen aan hangen! Ga een stap verder door de favoriete kleur van uw kind te schilderen.