Comfortabel én sexy

Wie mooi wil zijn moet pijnlijden. Zo gaat het gezegde waar heel veel vrouwen zich toch op zekere hoogte aan houden. De meeste vrouwen...

De beste kerstcadeaus voor girls!

Ben jij een man en weet je niet zo goed wat je voor (jonge) meiden zoals een nichtje voor kerst moet kopen? Of heb...

Een bijzonder cadeau voor mijn beste vriendin

Volgende week wordt mijn beste vriendin alweer 20 jaar. Haar naam is Lisa. Lisa is een spontaan en lief meisje die erg gesteld is...

Drie items voor een geweldige werkoutfit!

Op je werk wil je vaak een goede indruk achter laten. Vooral als je bijvoorbeeld een nieuwe naam hebt of werkt met klanten is...

Wat past er allemaal bij een spijkerjasje?

Het spijkerjasje is weer helemaal in! Lange tijd was dit kledingstuk niet zo populair, maar het timmert weer ongelofelijk lekker aan de weg. En...

Een bijzonder cadeau voor mijn beste vriendin

Volgende week wordt mijn beste vriendin alweer 20 jaar. Haar naam is Lisa. Lisa is een spontaan en lief meisje die erg gesteld is op haar uiterlijk. Zij heeft een mooi paard die zij van haar ouders heeft gekregen. Verder is zij sportief en kan erg goed piano spelen. Ze heeft een broertje van 16 die nog erg in zijn puberteit zit. Lisa en ik zijn onderhand alweer vijf jaar beste vriendinnen en ik zou mij geen dag zonder haar kunnen voorstellen, daarom heb ik iets speciaal voor haar bedacht. In deze blog neem ik jullie mee in mijn zoektocht naar het perfecte cadeau voor Lisa.

Op onderzoek uit

Ik weet als geen ander wat Lisa leuk vindt, maar toch had ik het er even moeilijk mee. Ze heeft eigenlijk alles al. Dus ik bedacht een cadeau waar ik zelf veel waarde aan zal hechten en zij hopelijk ook. Ik wil voor haar een naamketting goud als kleur kopen, met de naam van haar paard en op de naam armbandjes onze namen. Deze ook in het goud natuurlijk. Dit zal goed passen bij de andere sieraden van Lisa.

Haar moeder vond dit ook een superleuk idee. Het zijn prachtige sieraden en daarom heb ik ze snel besteld.

Het speciale moment

Morgen is Lisa jarig en ik ben een beetje zenuwachtig. De sieraden waren al ingepakt en ik heb ze nog niet gezien in het echt. Ik weet zeker dat ze de sieraden mooi zal vinden.
Haar ouders hebben een klein feest georganiseerd voor haar kleine vriendengroep. We gaan lekker barbecueën met wat vrienden en het weer zit gelukkig mee. De avond kan beginnen.

De mensen die uitgenodigd zijn, komen langzaam binnen en iedereen ruikt het heerlijke vlees al. Het moment is daar dat ik Lisa haar cadeau ga geven. Zij is ook erg benieuwd.

Haar eerste reactie waren tranen. Ze vond het zo mooi. Gelijk gingen de sieraden om. Toevallig had zij hele bijpassende sieraden om. Dit matchen mooi. Nu kon de barbecue eindelijk beginnen. Ik had namelijk wel trek gekregen van die spanning.

Het feestje was zeer geslaagd. Het was lekker weer buiten, iedereen had het naar zijn zin en het vlees was erg lekker. Nu is mijn beste vriendin alweer 20 jaar en ik moet zeggen, de tijd gaat enorm snel. We moeten de momenten samen koesteren en vooral veel herinneringen maken. Met Lisa’s polaroidcamera, hebben we erg leuke foto’s kunnen maken ter herinnering van Lisa’s 20e verjaardag.

Lees Ook

Comfortabel én sexy

Wie mooi wil zijn moet pijnlijden. Zo gaat het gezegde waar heel veel vrouwen zich toch op zekere hoogte aan houden. De meeste vrouwen...

De beste kerstcadeaus voor girls!

Ben jij een man en weet je niet zo goed wat je voor (jonge) meiden zoals een nichtje voor kerst moet kopen? Of heb...

Een bijzonder cadeau voor mijn beste vriendin

Volgende week wordt mijn beste vriendin alweer 20 jaar. Haar naam is Lisa. Lisa is een spontaan en lief meisje die erg gesteld is...

Drie items voor een geweldige werkoutfit!

Op je werk wil je vaak een goede indruk achter laten. Vooral als je bijvoorbeeld een nieuwe naam hebt of werkt met klanten is...

Wat past er allemaal bij een spijkerjasje?

Het spijkerjasje is weer helemaal in! Lange tijd was dit kledingstuk niet zo populair, maar het timmert weer ongelofelijk lekker aan de weg. En...

Gerelateerde Artikelen

Comfortabel én sexy

Wie mooi wil zijn moet pijnlijden. Zo gaat het gezegde waar heel veel vrouwen zich toch op zekere hoogte aan houden. De meeste vrouwen...

De beste kerstcadeaus voor girls!

Ben jij een man en weet je niet zo goed wat je voor (jonge) meiden zoals een nichtje voor kerst moet kopen? Of heb...

Een bijzonder cadeau voor mijn beste vriendin

Volgende week wordt mijn beste vriendin alweer 20 jaar. Haar naam is Lisa. Lisa is een spontaan en lief meisje die erg gesteld is...

Drie items voor een geweldige werkoutfit!

Op je werk wil je vaak een goede indruk achter laten. Vooral als je bijvoorbeeld een nieuwe naam hebt of werkt met klanten is...